In het kader van het crisisprogramma ‘NL leert door’ is vanaf augustus voor iedereen gratis ontwikkeladvies beschikbaar! Deze regeling van de overheid is op 24 juli gepubliceerd, maar wat houdt het precies in?

Iedereen komt in aanmerking
De regeling is beschikbaar voor iedereen woonachtig in NL, tot de pensioengerechtigde leeftijd. Of je werkzoekend bent, met of zonder uitkering, je baan dreigt te verliezen door de crisis, ZZP’er bent of een andere loopbaanvraag hebt, in elke situatie kun je bij ons terecht.

Gekwalificeerde loopbaancoach
Je wordt begeleid door een van de gekwalificeerde loopbaancoaches van ons. Deze coach heeft de juiste opleidingsachtergrond en ruime ervaring om jou te kunnen voorzien van het ontwikkeladvies. H&S Adviesgroep is NOLOC gecertificeerd en wij hebben de kennis om jou hierin de juiste begeleiding te geven.

Het ontwikkeladvies
Het traject start met een arbeidsmarktscan waarin jouw persoonlijkheid en drijfveren in kaart worden gebracht, gekeken wordt naar passende loopbaanrichtingen en de kansen op de arbeidsmarkt. Vraag en aanbod is door de crisis veranderd, daarom kijken we naar de huidige kansen op de arbeidsmarkt. Daarnaast krijg je 4 uur coaching en begeleiding van een loopbaancoach. De inhoud van deze gesprekken hangt af van jouw loopbaanvraag. Het traject wordt afgesloten met een persoonlijk ontwikkelplan, een concreet plan om zelf verder vorm te geven aan jouw ontwikkeling.

En dat kost niks?
Dit kost helemaal niks! De overheid stelt 20.000 registraties ter waarde van €700,- beschikbaar. Wij doen de volledige subsidieaanvraag, waarvoor we van jou enkel een aantal documenten vragen. Vanaf 1 augustus kan jouw traject geregistreerd worden. Dus wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aan de slag?
Laat jouw gegevens achter via deze LINK en er wordt snel contact met je opgenomen om de eerste afspraak in te plannen.