HR Advies

Er worden steeds meer eisen gesteld aan organisaties op het gebied van HR. De arbeidsmarkt is enorm in beweging, de wetgeving verandert continu. Wij helpen je met alle HR vragen.

HR Scan

Grip op HR heeft een HR scan ontwikkeld op basis van de negen grootste HR uitdagingen binnen het MKB. Dit geeft je direct inzicht in de vraag of je risico’s loopt op het HR vlak.

HR Ontzorgen

Wil je je vooral bezig houden met de primaire dienstverlening of producten? En minder met HR of organisatie? Wij kunnen je volledig ontzorgen.

Recruitment

Heb je ook moeite met het vinden en selecteren van talenten? Omdat de meeste personen niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan of uitdaging is een proactieve aanpak noodzakelijk.

Coaching

Grip op HR biedt coaching in uiteenlopende onderdelen. Benieuwd welke coaching wij aanbieden?

Assessment

Wil je objectief toetsen of een kandidaat voor een vacature goed matcht bij de organisatiewaarden en de hoge kosten van een mismatch voorkomen? Een assessment geeft mooie inzichten voor zowel de organisatie als de medewerker.

Kennisplatform

Vind je HR juist een leuk en interessant onderdeel van je werk en zoek je soms net even wat meer informatie over een onderwerp of heb je bijvoorbeeld een sjabloonovereenkomst nodig?